Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Tue Jul 17, 2018 5:26 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 25, 2018 5:48 am 

Joined: Mon Jun 25, 2018 1:52 am
Posts: 1
Hi,

I had a website I was working on that was working perfectly prior to the recent update. Now, i'm having an issue with the layout grid with fixed height and flexbox. Unfortunately, I didn't realize there was a problem until I republished it and uploaded it to the server and wrote over the working version online. Also, I did not even change anything with the grid before I uploaded it again.What is happening is this: I've set the background of a grid column to an image with fixed height and use flexbox. Before the image showed up fine in each breakpoint. However now, it only shows up in default view and then disappears in the BP's.Here's a sample project of just the grid (with images included)Simply preview it and you will see the issue. Like i said it worked perfectly up until I updated yesterday.as a note, I have another project I've used something similar and now it is not working.

Please help.

I did not find the right solution from the internet.

References:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... hp?t=80111
Online Backup Video

Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 25, 2018 5:54 am 

Joined: Mon May 09, 2011 7:01 am
Posts: 333
This is a forum dedicated to users of Sure Cuts A Lot software. Not sure why you're using this forum for posting your issue unless I'm misunderstanding what you're saying. What version of SCAL do you own?

_________________
Sandy McCauley
Manager of Customer Relations and Education for KNK USA
Owner of http://www.iloveknk.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group