Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Thu Nov 21, 2019 1:22 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 06, 2019 1:49 am 

Joined: Thu Dec 31, 2009 6:24 pm
Posts: 45
Location: NJ, Mac OSX, SCAL 1 & 2 &3
Greetings!
Has anyone run into this? I have SVG files, that have cut and score lines. Using Ecal3. They are clearly marked as score, and cut, on different layers. The preview is fine, you can see what cuts and what scores. Yet, when it's sent to the machine, everything is scoring. The cut lines do not cut, they score only. Any files (these are purchased ones) that I use with score lines, the entire file only scores. Has anyone run into this? or - know how to fix this?
Thanks for any help!
This is frustrating!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 06, 2019 6:28 am 

Joined: Mon May 09, 2011 7:01 am
Posts: 718
Try this... select the cut layer only and then, on the Fill & Stroke Panel, at the bottom, change it to a score pattern (doesn't matter) and then change it back to solid. I have found that with some SVG files this is needed and it corrects the issue.

_________________
Sandy McCauley
Owner of http://www.iloveknk.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 07, 2019 2:10 am 

Joined: Thu Dec 31, 2009 6:24 pm
Posts: 45
Location: NJ, Mac OSX, SCAL 1 & 2 &3
Thank you Sandy! I'll give it a try!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group