Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Fri Jul 20, 2018 5:38 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Next
Author Message
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 10:11 am 

Joined: Sat Feb 23, 2008 11:33 am
Posts: 858
Question? I did not see an ungroup or break apart feature where you can make paper piecing. did I miss it or is not there :?: If it only does Silhouettes would the upgrade make it for better use?
Grammy :?:


Last edited by GrammyKrausse on Thu Sep 16, 2010 3:36 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 10:56 am 

Joined: Thu Mar 19, 2009 12:01 pm
Posts: 228
Location: VT. SCAL 3.13 Cameo
I just did the upgrade to 2 , but I can't use my keyboard with it. Can anyone help. I watched Dan's video & he was able to to type in using his keyboard.
ETA: I figured out what was wrong.

_________________
Pat
A Scrappin' Nana
Scrapping the Moments


Last edited by scrappinvt on Wed Jul 22, 2009 11:44 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 11:09 am 

Joined: Tue Feb 26, 2008 7:24 am
Posts: 80
I can't wait to get off work!! (cough...cough..hack!) I think I have SCALitis and need to be quarantined!!! :P


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 11:27 am 

Joined: Wed Jul 22, 2009 11:16 am
Posts: 1
I PURCHASED VERSION 2 THIS MORNING BUT NOW I CANT FIND ANY INFO ON THE SITE ABOUT IT OR WHERE TO DOWNLOAD IT ONLY SEEING VERSION 1 CAN ANYONE HELP


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 4:03 pm 

Joined: Sat Apr 18, 2009 5:55 am
Posts: 26
Is there a way in the version 2.0 to select each individual letter in a word? If I want to space some letters farther apart, doesn't seem like I can figure out how to get the individual letter like I could in the previous version...

Mo in IA


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 4:50 pm 

Joined: Sun May 18, 2008 4:39 pm
Posts: 151
Location: Australian Capital Territory
Did anyone else get an error message when activating SCAL2? I had to enter my serial number for my discounted price, and it was accepted then, so I cut and pasted it again for the activation part and it said incorrect!!! I've tried even entering it manually but it's still getting rejected. Has anyone else had this issue and managed to work it out???


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 4:58 pm 

Joined: Thu Mar 19, 2009 12:01 pm
Posts: 228
Location: VT. SCAL 3.13 Cameo
You will get a new serial # via e-mail for version 2

_________________
Pat
A Scrappin' Nana
Scrapping the Moments


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 5:04 pm 

Joined: Sun May 18, 2008 4:39 pm
Posts: 151
Location: Australian Capital Territory
Hi Scrappinvt, I got a code for the discount, is this the same code that I put into SCAL 2 also? I haven't received any other codes via email.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 5:06 pm 

Joined: Mon Sep 15, 2008 8:34 pm
Posts: 706
Location: SCAL! XP desktop SCAL2 VISTA in XP mode laptop
when you purchase the version 2 you use the code to give you your discount.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2009 5:10 pm 

Joined: Sun May 18, 2008 4:39 pm
Posts: 151
Location: Australian Capital Territory
Thanks Tingha, I did say that before. I guess I just have to be patient and await an email reply. (Patience is definitely NOT one of my better traits...LOL). I wanna play!!!!!!!!!!!!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Next

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group