Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Mon Mar 18, 2019 8:13 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 26, 2018 7:07 pm 

Joined: Wed Dec 26, 2018 7:02 pm
Posts: 1
I just purchased the US Cutter LaserPoint 3 with SCAL 4 Pro for MAC and I am trying to follow the Print and Cut directions but when I print the image before cutting I don't see any registration marks and I don't know what I am doing wrong and can't find a video online.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2018 7:49 am 

Joined: Mon May 09, 2011 7:01 am
Posts: 542
Several things can cause this:

(1) In the Print window, did you mark the option for Print Registration Marks?

(2) The layer that will be cut, versus the print layer, do you have that layer showing or hidden? It needs to be showing and, on the Style Panel, you can assign it as Print + Cut Cut. It won't be printed BUT it needs to be active anyhow so that the registration marks will be printed in their correct locations.

(3) In the Cut Settings window, make sure you do NOT have "Cut Selection Only" marked unless you've also selected your cut layer back in the main window so that it's highlighted. I know... kind of confusing. So, for now, just turn off that option.

If you still have issues, please post back with screenshots of each layer selected with the current settings on the Style Panel showing. We'll get it figured out.

_________________
Sandy McCauley
Owner of http://www.iloveknk.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group