Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Mon May 29, 2017 9:32 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 28, 2015 3:47 pm 

Joined: Mon Dec 28, 2015 3:39 pm
Posts: 3
Is it just me, or is the print and cut function on Sure Cuts A Lot 4.040 not functioning. I've tried just about everything but nothing works. I can't even calibrate the laser of get the laser over all three marks, usually just the first and then it stops working, crashes.
Anyone know what I can do? I've contacted Support, but no reply :cry:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 9:51 am 

Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Posts: 4332
Location: CALIFORNIA
I suggest you file a support request with craftedge.com directly. They will help you figure out what is going on. Report back here when you get it fixed so all of us will know too. They do not regularly visit this forum.

_________________
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.9.5 Yosemite, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 10:39 am 

Joined: Mon Dec 28, 2015 3:39 pm
Posts: 3
Yeah, I did that before I posted this message, they haven't responded. I was hoping to find some answers from other users.

Anyway, I'll make sure to post whatever I find out here. Thank you


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group