Scut 4.040 print and cut function not working

Share your Sure Cuts A Lot Projects (.scut, .scut2,.scut3,.scut4)
Post Reply
PinkBloodCreations
Posts: 3
Joined: Mon Dec 28, 2015 3:39 pm

Scut 4.040 print and cut function not working

Post by PinkBloodCreations »

Is it just me, or is the print and cut function on Sure Cuts A Lot 4.040 not functioning. I've tried just about everything but nothing works. I can't even calibrate the laser of get the laser over all three marks, usually just the first and then it stops working, crashes.
Anyone know what I can do? I've contacted Support, but no reply :cry:

papasue
Posts: 4397
Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Location: CALIFORNIA
Contact:

Re: Scut 4.040 print and cut function not working

Post by papasue »

I suggest you file a support request with craftedge.com directly. They will help you figure out what is going on. Report back here when you get it fixed so all of us will know too. They do not regularly visit this forum.
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.12.6 Sierra, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.

PinkBloodCreations
Posts: 3
Joined: Mon Dec 28, 2015 3:39 pm

Re: Scut 4.040 print and cut function not working

Post by PinkBloodCreations »

Yeah, I did that before I posted this message, they haven't responded. I was hoping to find some answers from other users.

Anyway, I'll make sure to post whatever I find out here. Thank you

Post Reply