Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Wed Jul 26, 2017 10:50 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 28, 2014 10:53 am 

Joined: Sat Aug 16, 2014 10:04 am
Posts: 9
Hi I have been using scut 3 for a while. Most of my scut2 files I just rename to 3 and they open fine. However I am having to use my backup machine today which is a cricut and need to use scut2. I cannot get my scut 3 files to open in 2. Even if I rename name them to scut 2. Is there anyway to open the 3 files in 2?

THanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 29, 2014 9:12 am 

Joined: Mon Nov 10, 2008 8:39 am
Posts: 3906
Open your file in SCAL 3 and under the file tab, you have the option of sending the file to versions 2.

_________________
Todd


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 01, 2014 6:36 pm 

Joined: Sat Aug 16, 2014 10:04 am
Posts: 9
Thank you for answering. That does not work. I thought it was that easy but when I do that nothing happens. :-( It also won't let me cut from 3 and past in 2. Was hoping that would work.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 02, 2014 5:48 pm 

Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Posts: 4357
Location: CALIFORNIA
I suggest you file a support request directly with craftedge...the experts there will figure it out with you.

http://craftedge.com/support/support_form.php

_________________
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.9.5 Yosemite, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group