Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Mon Dec 10, 2018 11:03 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 07, 2012 7:36 pm 

Joined: Sun Nov 27, 2011 6:36 pm
Posts: 2
I can't get my snap to grid to work. doesonly work after you paste an image. I'm trying to design a 3D object. It is vital my lines are straight and accurate. Any suggestion you clever crafters?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 4:02 am 

Joined: Mon Oct 12, 2009 5:01 am
Posts: 4465
Welcome to the board, and please...
could you tell us what version you are using and your computer OS information.
Thanks....it all helps for us to look for you.

I tested in 3.031 and it appears to be working fine.

_________________
My pictures and files are available for a limited time only.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 10:23 am 

Joined: Sun Nov 27, 2011 6:36 pm
Posts: 2
I just updated
Perhaps i am doing it wrong
I choose snap to grid, draw a line but i can see it is not on the grid but off on every connection
Thanks for helping


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 08, 2012 10:41 am 

Joined: Mon Oct 12, 2009 5:01 am
Posts: 4465
Have your snap as you want it set,...try drawing your line and then select the arrow key again to select it and go to move it into place and it should just snap right where it should be.

I admit...I rarely use this...so maybe I don't know how it is suppose to work right....but in my 3.031 it does the above.

_________________
My pictures and files are available for a limited time only.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group