Fails to load SVG

Tips, Tricks and Tutorials for using Sure Cuts A Lot
sstehman
Posts: 1964
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:29 pm
Location: Sandy in PA (PC&MAC,Inkscape .48, SCAL2,eClips, eCAL)

Re: Fails to load SVG

Post by sstehman »

Papasue -- I'm going to see if I can find the upgrade to .43 tonight. Not sure how to get at it and if it is in CraftEdge's site or not. That is a good suggestion.
Sandy in PA

sstehman
Posts: 1964
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:29 pm
Location: Sandy in PA (PC&MAC,Inkscape .48, SCAL2,eClips, eCAL)

Re: Fails to load SVG (problem solved)

Post by sstehman »

What an ordeal...but it is now working. I found 2.043 and installed. I also downloaded the grad_woot file again from Scrappy Dew and it now opens. I think maybe there were 2 things going on...these 2 files got corrupted somehow and then 2.041 may have also been corrupted because I couldn't even do an oval and see it in SCAL. I downloaded my own file that I posted in the forum (good reason for putting files there) and it works. I'm think I'm back in business. Yipee. Completely ruined my Sunday, but I learned a lot in the process and am thankful for all the suggestions.

If you do not have the 2.043 version yet I found it at this link. Get it now while it is still there.

http://www.scrappingtable.com/helpwithscal.html

Special thank you to papasue and HeatherM who PM's me with their suggestions.

Thank you so much for the help.
Sandy in PA

hellie0h
Posts: 101
Joined: Fri Aug 14, 2009 5:40 pm
Location: Central Ohio

Re: Fails to load SVG

Post by hellie0h »

Thanks for the link to the 2.043
Image

Post Reply