Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Thu Aug 16, 2018 4:13 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 7:17 am 

Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Posts: 4397
Location: CALIFORNIA
I've done a new video on how to manually trace a photo in Inkscape.

Here's the Birdhouse I made.

http://papasuecreative.blogspot.com/201 ... scape.html


Attachments:
PSgreenbirdhouse.png
PSgreenbirdhouse.png [ 12.49 KiB | Viewed 986 times ]

_________________
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.12.6 Sierra, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 8:06 am 

Joined: Thu Sep 17, 2009 11:28 am
Posts: 279
When you get to your blog and click the video, it says "disabled by request". Would love to see it.

_________________
Windows XP, SCAL 2.102, Inkscape 0.47


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 8:53 am 

Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Posts: 4397
Location: CALIFORNIA
hmmmm, works for me, try again, please Lust in case here is the link to YOUTUBE you can use.

http://www.youtube.com/watch?v=gHI-fdaBa_0

Thanks for letting me know about the video link on the blog, I'll keep checking to see what is going on.

_________________
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.12.6 Sierra, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 8:57 am 

Joined: Mon Nov 10, 2008 8:39 am
Posts: 3908
I got the same message about the video.

_________________
Todd


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 10:15 am 

Joined: Sun Mar 16, 2008 2:08 pm
Posts: 4397
Location: CALIFORNIA
I'm at a loss since I can get to it from my blog (without my being logged in) and via the direct YouTube link posted above.

Todd, can you give me a screen capture of what the message looks like? I'm wondering if it is a file format thing, but I need to see it happen so I can deal with YouTube to figure it out. I think it might be that I said someone could not embed my video in another post but that should not have affected the ability to link to it I don't think, but what do I know, I'm new at this.

thanks

_________________
Susan E
http://creationsbypapasue.blogspot.com
LEARN, GROW, CREATE, SHARE


Mac 10.12.6 Sierra, eCAL 1.506, ECAL2.023, SCAL4Pro, Export Plug-in, Inkscape 48, iPad/scal3
eClips2.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 10:33 am 

Joined: Sun Dec 13, 2009 11:40 pm
Posts: 104
Location: California, SCAL2, Windows 7, Windows XP
I just tried the link and it worked find for me. I am on firefox if that helps any.

Ok off to work. Wish I could stay home and play around with my cricut today instead. Don't you just hate when you got some new project ideas in your head you want to try, but you got to go work.

Hope everyone has a great day!

Syl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 10:50 am 

Joined: Mon Nov 10, 2008 8:39 am
Posts: 3908
Whatever you did to fix it, it worked. I was able to watch the video at your blog.

_________________
Todd


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 2:39 am 

Joined: Thu Sep 17, 2009 11:28 am
Posts: 279
Yes, works now for me also. Thanks!

_________________
Windows XP, SCAL 2.102, Inkscape 0.47


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group