Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Mon Feb 19, 2018 8:06 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: plt file incorrect
PostPosted: Mon May 22, 2017 1:34 am 

Joined: Fri May 19, 2017 5:46 am
Posts: 1
Hello Everyone, I seem to keep having this problem so hoping someone will guide me to correcting what I maybe doing wrong. I have saved a jpg image ( Object.jpg ) to open in Inkscape ver .92 using Windows 10, I always save any image as Black on White Background to give the best contrast. Once in Inkscape I use the "Path/Trace Bitmap" and this is where I can't always get correct results when saving as a *plt file. I normally use the settings shown,
Single Scan
Brightness cutoff ( tested at 400, 600, 900 )
I have attached an images showing the Settings and Results what I see when I try and import the plt file into my Laser Software. Now 75% of doing this with other images works straight away using a Threshold around 600 but when I have an image like this one that can't be saved correcly as a plt then I can't complete that job


I didn't find the right solution from the Internet.
References:http://www.inkscapeforum.com/viewtopic.php?f=5&t=32413

Explainer Video Example


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group