Craft Edge

Sure Cuts A Lot Forum
It is currently Wed Oct 18, 2017 2:12 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: New computer
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 6:26 pm 

Joined: Wed Mar 07, 2012 5:48 pm
Posts: 79
Location: Ohio
Can ECAL/SCAL be placed onto a second computer? Bought my husband a new laptop for Father's Day and he doesn't like it. He's used to Vista and the new one has Windows 7. Doesn't adapt well to change. I can return it to Costco oe swap with him. Can I download ECAL and SCAL on to the new one? Does anyone know is they will work on the new version of Windows that's due out soon.

Also, anyone have any strong feelings either way regarding eCraft? I haven't tried mine since before the last SCAL update.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New computer
PostPosted: Sun Aug 05, 2012 11:59 pm 

Joined: Sat Jun 05, 2010 6:56 am
Posts: 202
Location: Liverpool, UK
I have ECAL on 2 computers both work great.

_________________
Allison

SCAL 2.012, INKSCAPE, ADOBE PHOTOSHOP, WINDOWS 7. Sizzix eclips, ECAL

http://www.craftoutloud.co.uk
[url]craftsbyalli.blogspot.com[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New computer
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 3:22 am 

Joined: Mon Oct 12, 2009 5:01 am
Posts: 4465
I use to have it on two computers, also, and I believe I had to contact Support to make it happen....to let them know the situation with a brief explanation.

http://craftedge.com/support/faq/faq.html#

If you look at the faq's...there are leads to how to get started with the various situations we all encounter. Good luck.

_________________
My pictures and files are available for a limited time only.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New computer
PostPosted: Mon Aug 06, 2012 8:43 pm 

Joined: Sat Nov 26, 2011 1:32 pm
Posts: 462
Location: SoCal (Windows 7, Eclips1, ECAL 1.500, Photoshop, Illustrator
You shouldn't have to contact CE for putting it on a second computer. You are automatically able to put it on 2. Just have to remember if you decide you're not going to use it on one of them, to deactivate it, so that when you do decide to use the 2nd installation, you'll still be able to do so.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group